1. PayPal

paypal

  • Voor winkeliers die op zoek zijn naar een lage-volumebetalingsverwerker, heeft PayPal bewezen een solide keuze te zijn sinds het in 1998 zijn debuut maakte. Naast budgetvriendelijke prijzen, werkt PayPal in meer dan 200 landen en in 26 valuta’s en stelt het gebruikers in staat om PayPal afrekenen op hun websites te integreren, betalingen te verwerken via een browser, app of lezer en krediet te verlenen aan klanten.

2. Stripe

Er bestaat niet zoiets als een “one-size-fits-all” payment processor voor online retailers. Stripe komt echter wel erg dicht in de buurt, omdat het een aanpasbare betaaloplossing is.

Stripe is ontworpen voor ontwikkelaars die vervolgens kunnen sleutelen aan de API’s van het bedrijf om het product te maken dat het beste bij hun behoeften past. Met Stripe kunt u creditcard-, debetkaart- en Bitcoin-betalingen van meer dan 130 verschillende valuta’s accepteren. Er is ook een flexibele facturering en een bescheiden 2,9 procent + 30¢ per succesvolle kaartheffing.

3. Payline Data

Payline Data is een van de best beoordeelde betalingsverwerkers die momenteel beschikbaar zijn. Naast de mogelijkheid voor webwinkeliers om betalingen in de winkel, online en via een mobiele app te accepteren, biedt Payline Data contante voorschotten voor webwinkeliers, klantinzichten, QuickBooks integratie en een interchange-plus prijsstructuur die wordt geleverd zonder annuleringskosten.

Er is ook een uitstekende klantenservice wanneer u hulp nodig hebt.

4. Square

Square geeft u de mogelijkheid om betalingen te accepteren waar u ook bent, dankzij innovatieve producten zoals de magstripe reader, contactloze + chip reader en een standaard die uw mobiele apparaat omzet in een unieke betaalprocessor.

Square is ook aanpasbaar, wat betekent dat het oplossingen heeft voor een breed scala aan bedrijven, met inbegrip van alles, van restaurants tot schoonheidsprofessionals tot transportbedrijven en professionele diensten.

5. Adyen

Adyen, opgericht in 2006, is een wereldwijd opererend betalingsbedrijf gevestigd vanuit Amsterdam door software development. Het bedrijf stelt gebruikers in staat om geld elektronisch te accepteren en over te maken, in real time online, mobiel of persoonlijk.

Omdat dit platform verbinding maakt met zo’n 250 betaalmethoden in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en Azië, is het een van de toonaangevende verwerkers voor iedereen die betrokken is bij de wereldwijde handel.

6. BitPay

BitPay, dat in 2011 werd opgericht, is een van de grootste bitcoinbetaalaanbieders ter wereld. Het bedrijf is verantwoordelijk voor meer dan 2 miljoen dollar aan transacties per dag.

BitPay geeft gebruikers de mogelijkheid om bitcoin-betalingen in 38 landen onmiddellijk om te zetten in negen valuta’s om volatiliteit te voorkomen. Het bedrijf werkt ook samen met PayPal en Merchant Acquirers zoals Global Payments en Alternet Systems.

7. GoCardless

GoCardless is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is een online automatische incassoprovider zoals www.protranstech.com. Met GoCardless kunnen gebruikers niet alleen betalingen accepteren door middel van een eenvoudige instelling, maar ze kunnen ook betalingen automatiseren, de status van een betaling volgen en de service integreren in hun site met hun REST API.