Als je wilt dat je shirt er goed uitziet, dan is het belangrijk dat je de juiste pasvorm hebt. Zonder de juiste pasvorm kun je al het andere goed doen, maar je ziet er nog steeds uit als een rotzak die het shirt draagt. Zonder de juiste pasvorm heb je niets. Maar weet je wat de juiste pasvorm is? Weet je hoe je het moet controleren? De informatie die je erover kunt krijgen is vaak vaag, het kan je met vragen overlaten, en het komt vaak zonder een plaatje in je hoofd.

Voordat we verder gaan, moet je weten dat off-the-rack shirts bijna onmogelijk te vinden zijn in je perfecte pasvorm. Er zal altijd wel iets mis zijn. Als de mouwen perfect zijn, is de taille te ruim. Als de taille perfect is, is de borst te strak. Als de borst perfect is, zijn de mouwen te lang. Je moet er op rekenen dat er altijd wel iets mis is. Want anders verspil je te veel tijd om dat perfect passende shirt te vinden. En het is nog steeds onwaarschijnlijk dat je het zult vinden. Echter, is het mogelijk om online gelijk de eerste keer al een goedzittende overhemd te bemachtigen door de goede service die ze bieden bij https://overhemdensales.nl/.

Dus, hoe krijg je de perfecte pasvorm?

Je moet ervoor zorgen dat het shirt op drie belangrijke gebieden past:

  • Borst
  • Schouders
  • Nek

En dan proberen om zo veel mogelijk goed te krijgen. De rest van je shirt kan gemakkelijk worden aangepast door een kleermaker en kost niet zo veel. Maar je borst en schouders zijn meestal onveranderlijk. En kragen kunnen worden veranderd, maar het is moeilijk om te doen zonder het shirt te verpesten, en kost dus meer.

“Maar kan ik het geld niet gewoon gebruiken om een ander shirt te kopen?”

Ja, dat kan. Maar zoals het eerder werd gezegd, een perfecte pasvorm is bijna onmogelijk te vinden. Dus als je het geld gebruikt om een ander shirt te kopen, dan heb je gewoon twee slecht zittende shirts in plaats van één die wel past. En als dat nog steeds beter klinkt, dan moet je dit in je hoofd stoppen: Eén shirt dat past is tien keer meer waard dan dat het niet past. Slecht passende shirts zijn waardeloos. Het is vuilnis. Je krijgt geen twee overhemden voor dezelfde prijs als een overhemd en het op maat laten maken. Je krijgt twee rotzooi. Ze zijn het geld niet waard, tenzij je ze laat repareren. En als je een shirt vindt dat overal past, behalve op de taille of de mouwen, dan kan je die aangepast krijgen voor een zeer eerlijke prijs.

Lees ook: De voor- en nadelen van plastic telefoon hoesjes