Slim vliegtickets boeken

Gebruik sites zoals Skyscanner of Secret Flying om de beste aanbiedingen voor internationale vluchten op te sporen. Soms zijn er rondvluchten naar landen in Europa of Latijns-Amerika voor slechts 500 euro. Als u binnenlands vliegt, raden we u JetBlue aan. Probeer bij het boeken van vluchten op een doordeweekse dag te vertrekken, zoals dinsdag of donderdag. Doe je best om het weekend te vermijden, want dit zijn de meest populaire tijden om te vliegen en probeer tickets te boeken buiten het seizoen, wanneer de prijzen van vliegtickets en accommodaties lager zijn. Vermijd de kosten voor het inchecken van de bagage door licht in te pakken of door gebruik te maken van luchtvaartmaatschappijen die gratis in te checken biedt!

Geen hotel boeken

Graaf de hotels af en bekijk alternatieve sites die unieke overnachtingsmogelijkheden bieden, zoals glamping.com. Waarom? Ze zijn betaalbaarder, toegankelijker en bieden een geheel nieuwe ervaring voor de prijs van een goedkoop hotel. Als u meer gewend bent aan hotelaccommodaties, boek dan een verblijf in een bed-and-breakfast of probeer AirBnB voor een meer lokale ervaring. Verblijf ergens een beetje verder dan de belangrijkste stad of attractie, ook, omdat deze plaatsen zijn meestal goedkoper en minder in de vraag. Reizen in groepen in plaats van alleen, zodat u de kosten kunt verdelen tussen u en uw vrienden.

Geen taxi’s

Het openbaar vervoer is de manier om je te verplaatsen als je geld wilt besparen. Handen naar beneden. Neem de metro, trein of bus van https://bcs-bus.com/ als u op reis bent en vermijd dure taxi’s of Ubers.

Veel plaatsen hebben een geavanceerd openbaar vervoersysteem zoals Manhattan, Londen, en Amsterdam. Als u een taxi neemt, moet u het taxitarief met iemand anders delen en ervoor zorgen dat u niet wordt geprofiteerd van het feit dat u een buitenlander bent. Probeer het huren van fietsen als dat een optie is, want dat zal u helpen om meer plaatsen te zien zonder de uitgaven te veel geld.

Als waar u reist vereist een auto, of u gewoon liever rijden, zijn er manieren om een besparing op autoverhuur en tips om gas te besparen tijdens het reizen.

Attracties en activiteiten

Geef de rondleidingen door en plaveit uw eigen pad door veel onderzoek te doen op een plaats voordat u aankomt. Profiteer van alles wat gratis is. Elk land, elke stad en elk dorp biedt een heleboel dingen om te doen zonder een cent te kosten. Wandelen is de beste activiteit die iedereen kan doen, en de meeste steden bieden gratis wandeltochten voor bezoekers, wat zeker de moeite waard is op je eerste dag op een plaats. Bovendien, op veel plaatsen over de hele wereld, zijn er dagen wanneer alle musea in de stad zijn gratis, dus zorg ervoor dat u deze data bij het plannen van uw reis te onderzoeken.