Slimme deurbellen behoren nu tot de meest geïnstalleerde slimme apparaten in huis. Er zijn veel voordelen aan het hebben van een slimme deurbel die helpen de veiligheid van jouw huis te verzekeren. Houd jouw huis nog veiliger door een deurbel met camera te installeren.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het investeren in een video deurbel, maar hier zijn onze top 3 redenen waarom je zou moeten investeren in een video deurbel.

Weten wie er voor je deur staat (zelfs als je niet thuis bent)

Onverwachte gasten kloppen gegarandeerd op je deur, maar met slimme deurbellen kun je precies zien wie er voor je deur staat. Of je nu je favoriete serie aan het kijken bent en niet van de bank af wilt komen om te zien wie er voor de deur staat, of je bent op je werk 20 kilometer van huis – met de slimme deurbel kun je controleren wie er is en wat ze aan het doen zijn. Je slimme deurbel geeft je een gevoel van veiligheid door een live feed van wie er buiten je huis is rechtstreeks naar je telefoon te sturen.

Nachtzicht camera

De technologie van de slimme deurbel verandert en ontwikkelt zich steeds verder. Deze nieuwe camera’s beschikken over video’s van hoge kwaliteit, gezichtsherkenning en nachtzicht, waardoor de camera’s zelfs in het holst van de nacht beelden kunnen opnemen. Het hebben van nachtzicht mogelijkheden beveiligt jouw huis voor meer dan alleen de dag.

Visueel signaal voor inbrekers om uw huis te mijden

Tot slot, en waarschijnlijk de belangrijkste factor is dat het zichtbaar hebben van een slimme deurbel een inbreker kan intimideren van jouw woning. Zodra ze zien dat je een camera op hen hebt gericht, en al weten dat ze er zijn vanwege de notificatie, zullen ze hoogstwaarschijnlijk naar een ander huis gaan. Ze willen niet gepakt worden, dus het hebben van de slimme deurbel voegt nog meer veiligheid toe voor jou en jouw gezin.

Lees ook: Wat is een goede klantenservice?