Vraag je je wel eens af hoe je op een natuurlijke manier lang haar kunt laten groeien? Dat doen wij ook… maar totdat we dat magische antwoord vinden, is clip in hairextensions nog steeds de gemakkelijkste en beste manier om je haar in letterlijk enkele minuten van kort naar lang te transformeren.

Het mengen van clip in extensions echt haar met kort haar en ze er natuurlijk uit te laten zien in uw haar kan een beetje lastig lijken, maar door de tips en trucs die we met u zullen delen, zullen uw extensions er zo natuurlijk uitzien, dat niemand zelfs maar zal kunnen zeggen dat u ze draagt.

Waarom u uw haarextensies zou moeten knippen, in lagen te knippen en in te delen in lagen?
het belangrijkste element van het mengen van hairextensions echt goed met kort haar is – lagen. U kunt het gevoel hebben dat het een ‘verspilling’ vindt om uw set af te knippen, maar geloof ons maar als we u vertellen dat elke centimeter de moeite waard is. Als u lange extensions aan uw korte haar toevoegt zonder ze in lagen aan te brengen, kunnen ze er onnatuurlijk en duidelijk in uw haar uitzien. Het knippen en in lagen aanbrengen van uw set op uw kapsel zal een wereld van verschil maken, en niemand zal in staat zijn om te zeggen dat u hairextensions draagt.

Houd er rekening mee dat hairextensions niet terug groeien, dus als u zich niet comfortabel voelt bij het knippen van uw eigen set of als u niet weet hoe u het haar moet leggen, is het het beste om uw clip in extensions te knippen door een professional. Wij raden u aan om uw set mee te nemen naar een kapper die al eerder ervaring heeft met het werken met extensions en ze het voor u te laten doen. U kunt ook de extensies na het knippen, nummeren om te onthouden waar elke extensie moet worden ingeclipt voor toekomstig gebruik.

Hoe kies je de correcte kleur?

Hoe duidelijk dit ook lijkt . De kleur van uw extensions moet passen bij uw haarkleur. Op dit moment, met de ombre- en balayagetrend in het verschiet, maken sommige dames er gebruik van om onze wortels (hé, wat er ook werkt!) te laten groeien, met als resultaat dat hun haar verschillende tinten en tinten heeft. Als dit het geval is met je haar, dan kan dat ook:

  1. Krijg hairextensions die overeenkomen met de uiteinden van uw haar of kies een Ombre set.
  2. Kleur je haar in één vaste tint om het aan te passen aan de haarextensies die je leuk vindt.
  3. Krijg haarextensies die overeenkomen met het lichtste deel van uw haarkleur en heb een professionele haarkleurstof die de rest donkerder is om het beste bij uw haar te passen

Waarom de dikte van de haarextensies uitmaken.

Een ander ding om in gedachten te houden is het gewicht van de extensies die je gaat krijgen. Als je haar kort en dik is, heb je waarschijnlijk een dikke set hairextensions nodig om ze op een meer natuurlijke manier te laten opgaan, vooral als je een stomp kapsel hebt. Die dikte van de set zal ervoor zorgen dat de overgang tussen de uiteinden van je haar en de extensions soepel en naadloos verloopt. Het hebben van een set die niet dik genoeg is zal de extensions er heel duidelijk uitzien in je korte haar (en niemand wil dat).