Er zijn zo veel keuzes in mobiele telefoon hoesjes. Hoewel het uiterlijk een van de eerste dingen kan zijn die je overweegt bij het bekijken van een hoes, kun je ook nadenken over de veiligheid van je telefoon, gebruiksgemak en extra functies.

Dat leidt veel mensen om te vragen, “Wat is de beste mobiele telefoon case materiaal?” Het antwoord op die vraag hangt echt af van wat je zoekt in een hoes. Wij beoordelen enkele van de voors en tegens van mobiele telefoon gevallen gemaakt van gewone materialen, waaronder plastic.

Plastic telefoon hoesjes

Kies willekeurig een mobiel hoesje uit en de kans is groot dat die van plastic is gemaakt. Plastic is overal in ons leven, en gevallen van mobiele telefoons zijn geen uitzondering. Er zijn verschillende soorten plastic die vaak worden gebruikt in mobiele telefoon hoesjes. Tegenwoordig is polycarbonaat het populairst, een extreem hard plastic dat ook wordt gebruikt om kogelvrije ramen en vele andere items te maken. Polypropyleen is een harde kunststof die vaak gebruikt wordt om beschermhoesjes te maken.

Het polyurethaan is het meest veelzijdige van de plastieken die worden gebruikt om de gevallen van de celtelefoon van de ambacht cel te maken. Het kan hard of zacht zijn, en het kan worden gevormd met behulp van een verscheidenheid van verschillende soorten schimmels. Polyurethaan is gemakkelijk te recyclen, en je kunt soms mobiele telefoon hoesjes gemaakt van gerecyclede producten vinden. Vinyl is een ander type van plastic dat vaak wordt gebruikt om de huiden van de celtelefoon, de zeer dunne dekking van de celtelefoon te maken die meer voor decoratie dan bescherming wordt gebruikt.

De plastic gevallen van de celtelefoon zijn het meest waarschijnlijk om wilde patronen, blingy extra’s zoals strass en juwelen, en koele eigenschappen zoals kickstand (die het gemakkelijker maakt om films en video’s op je smartphone te bekijken) te hebben. Kijk op https://www.iyupp.nl/ voor de meest actuele trendy telefoon hoesjes.

Voordelen

  • Maakt geweldige beschermende gevallen
  • Betaalbaarder dan vele andere soorten materiaal
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen
  • Gemakkelijk vast te pakken en vast te houden
  • Meest waarschijnlijk extra functies zoals bling en kickbanen hebben.
  • Sommige plastic cases zijn waterdicht en stofdicht.

Nadelen

  • Geen duurzaam materiaal
  • Kan een vreemde geur hebben
  • Kunststof cases zonder een soort dempingsmateriaal kunnen je telefoon niet altijd goed beschermen.
  • Kan er goedkoop en kleverig uitzien

Lees ook: Handige tips voor Escape Room Games